Word bedrijfsconsultant bij een toonaangevend adviesbureau in Eindhoven

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig- en financieel advieskantoor. Krijg jij energie van het begeleiden van mkb-ondernemers bij het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe strategie? Word dan bedrijfsconsultant bij CM&P! Ondernemen is het verwezenlijken van een droom, van iets groots. Versta jij de taal van de gepassioneerde ondernemer? Neem jij de ondernemer aan de hand bij het verbeteren van bedrijfsprocessen? Monitor jij de resultaten die de onderneming boekt? Dan is er zojuist een bedrijfsconsultant opgestaan.

Wat doet een bedrijfsconsultant?

Een bedrijfsconsultant adviseert de ondernemer over vraagstukken die betrekking hebben op de bedrijfsvoering. Deze vraagstukken kunnen over allerlei onderwerpen gaan. Een bedrijfsconsultant bij CM&P helpt MKB-ondernemers succesvol(ler) te ondernemen. De expertise van CM&P heeft betrekking op drie gebieden: Bedrijfsstrategie, bedrijfsfinanciering en bedrijfsovername. Ben jij in staat een nauwkeurige analyse te maken van het probleem van de ondernemer? Schuif je daarna aan bij belangrijke stakeholders om een onderbouwd advies uit te brengen? Blijf je dan ook nog plakken voor de implementatie van jouw voorgestelde oplossingen? Ben jij dit? Dan ben jij de nieuwe bedrijfsconsultant bij CM&P!

Wie is Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P)?

Eduard Claassen (C) en Coen Moolenbeek (M) startte de organisatie in 1983. Lees hoe het begon. CM&P heeft haar strepen inmiddels verdiend. Dit zie je terug in de 30 kantoren die je verspreid over heel Nederland vindt, met een slordige 70 partners die zich verbinden aan CM&P. Partners vertrouwen op CM&P vanwege de ruime advieservaring, de gerenommeerde naam en de specialistische kennis van collega’s en partners. Word jij bedrijfsconsultant bij CM&P? Dan ben jij een belangrijk onderdeel van het geheel. 

Hoe speelt CM&P in op de behoefte van de ondernemer?

Het afgelopen decennium heeft in het teken gestaan van de digitalisering van processen. De ondernemer anno nu moet hierin mee. De steeds betere toegankelijkheid van informatie maakt dat de mkb-ondernemer moet presteren in een complexe omgeving. CM&P richt zich op groei voor de ondernemer, met een gezonde bedrijfsvoering als motto. De mkb-ondernemer kan bij uitstek ondersteuning van een bedrijfsconsultant gebruiken omdat er flexibiliteit, structuur en kennis in een gevraagd wordt. Vaak zetten een of twee personen de grote lijnen uit en op hen rust een grote verantwoordelijkheid. 

CM&P richt zich op de samenhang tussen deze vraagstukken en begeleidt de ondernemer in het maken van gezonde, constructieve beslissingen. Hoe dan? Dat is het geheim van de kok. Maar natuurlijk gaat een methodische aanpak hand in hand met een persoonlijke benadering en afstemming van behoeften. Claassen, Moolenbeek & Partners staat naast de ondernemer, nooit er tegenover.  

Ervaringen van andere bedrijfsconsultants van CM&P

Word je bedrijfsconsultant bij CM&P? Dan zijn dit jouw collega’s en partners! Marita vertelt: ‘Contacten worden makkelijk gelegd op dit kantoor vanwege de informele sfeer. Partners zijn beschikbaar en staan open voor vragen van collega’s. CM&P brengt is mijn basis waarop ik terug kan vallen’. Collega Arjan vult aan: ‘Wat een mooi concept. Ik werk als zelfstandige, maar ik werk nooit alleen. CM&P heeft zo’n groot netwerk van partners dat er altijd wel iemand aanwezig is met specifieke kennis van een bepaalde onderwerp. Eenzaamheid en afzondering zijn uitgesloten dus!’ Ook Frans onderschrijft: ‘Ik vaar erg graag onder de vlag van CM&P. Dat is in de aanloop naar zelfstandigheid een erg mooie opstap gebleken. Ik noem mezelf dan ook een trotse partner.’