Over ons

Op deze website delen wij het laatste retail nieuws en delen we zoveel mogelijk tips om winkel eigenaren te ondersteunen op hun weg naar succes. Uit eigen ervaring weten we dat het op sommige momenten erg zwaar kan worden om een winkel te hebben. Er komt ook veel meer bij kijken dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Met deze website hopen we nieuwe winkeleigenaren te inspireren en ondersteunen en zo goed mogelijk voor te bereiden op wat gaat komen. Voor mensen die al langer in het vak zitten hopen wij de laatste trends en ontwikkelingen in kaart te brengen en te helpen bij het behouden van succes.

Partner worden

Wil jij partner worden van de website? Of heb je een paar geweldige tips of nieuwtjes over retail en wil je graag een artikel op deze website delen? Neem dan contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Over ons

Op winkel-eigenaren.nl lees je het laatste nieuwst en tips voor winkel eigenaren. Iedereen die werkzaam is in de retail vindt hier waardevolle tips en tricks. Heb je een artikel dat je graag op deze website wil plaatsen, of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.