Voordelige mogelijkheden om snel meer bedrijfsruimte te realiseren

Een bedrijf evolueert en groeit. Waar het in veel gevallen klein en met een beperkte ruimte begon, kan het na verloop van tijd een noodzaak worden om uit te breiden naar ruimte toe. Ruimte die bij voorkeur op het bestaande terrein kan worden gerealiseerd, met een beperkte kost, met een minimum aan administratieve formaliteiten en binnen een relatief snelle termijn. Hoewel er verschillende mogelijkheden zijn, biedt een semi-permanente bedrijfshal een goede oplossing op alle voorgaande vragen.

Kiezen voor een semi-permanente bedrijfshal biedt voordelen en mogelijkheden

Als je de voordelen en mogelijkheden van een semi-permanente bedrijfshal naast elkaar legt, kom je als vanzelf tot de conclusie dat dit een goede oplossing is voor zowat iedere vraag naar extra ruimte. De populariteit toont dit trouwens ook aan, steeds meer bedrijven kiezen niet langer voor een vaste aan- of uitbouw, maar doen beroep op een snellere, goedkopere en flexibelere manier door middel van een semi-permanente bedrijfshal die ze kunnen aanpassen naar iedere nood op ieder moment.

Beschikbaar voor iedere toepassing

Semi-permanente bedrijfshallen dienen meerdere doelen en zijn inzetbaar naar gelang de specifieke situatie van het bedrijf op dat moment. Zo kan je nood hebben aan extra werkruimte, heb je tijdelijk opslag voor extra goederen nodig, wil je jouw klanten laten genieten van alles wat jouw bedrijf te bieden heeft tijdens een opendeurdag of moet je door renovaties tijdelijk uitwijken naar een andere ruimte.

Flexibel aan te passen

Het spreekt voor zich dat waar de bedrijfshal moet voor dienen ook bepalend zal zijn voor de indeling ervan. Door met een tentconstructie te werken, kan je die elke keer opnieuw laten aanpassen aan de omstandigheden. Wil je klanten kunnen ontvangen bijvoorbeeld, dan zal een constructie met glazen panelen een mooiere aanblik bieden, terwijl dit voor zuivere opslag niet nodig is. Gebruik je de constructie als tijdelijke werkplaats, dan zal een indeling in afzonderlijke ruimtes het voor iedereen werkbaar maken. Moet je een deel van je winkelruimte tijdelijk ergens kunnen onderbrengen, dan zal verlichting en verwarming een belangrijk aspect zijn. Op al deze vragen, bieden semi-permanente bedrijfshallen een oplossing, ze zijn geheel aanpasbaar naar de wensen en noden van iedere activiteit op ieder moment. Bovendien kan je ze doorheen de tijd vergroten of verkleinen, zonder ingrijpende werken te moeten laten uitvoeren.

Kopen of huren?

De duur van het gebruik van de bedrijfshal kan financieel en fiscaal andere aspecten met zich meebrengen. De mogelijkheid tot huren of kopen van de bedrijfshal stelt je in staat om de kosten ervan zo optimaal mogelijk te verwerken. Voor een evenement of tijdens verbouwingen zal huren voordeliger zijn, voor een langdurige of permanente nood aan extra opslag, zal kopen dan weer een stuk voordeliger zijn. Ook hier zie je opnieuw duidelijk de flexibele manier van werken die ieder bedrijf enkel maar voordelen oplevert.

Voor iedere vraag de perfecte oplossing

Als je als bedrijf geconfronteerd wordt met (tijdelijk) plaatsgebrek, kan een semi-permanente bedrijfshal steeds de oplossing bieden. Voor ieder doel, iedere locatie, iedere gelegenheid en iedere noodzaak kan de juiste bedrijfshal volledig op maat geplaatst worden. Verandert de vraag, dan verandert de bedrijfshal mee.