Op zoek naar leuke vacatures in Rotterdam?

Naast Amsterdam is Rotterdam natuurlijk hét financiële centrum van Nederland. Het zal je dan ook niet verbazen dat er heel veel bedrijven zijn, waar jij als talentvolle werknemer goed zal passen. Voor alle opleidingsniveaus is er wel een mooie vacature te vinden. Zoek dus goed, en wie weet vind je wel een baan waar al jouw competenties tot uiting komen!

Online op zoek gaan naar een vacature

Als je op zoek bent naar vacatures Rotterdam, is het natuurlijk goed om even online te zoeken. Door een stad te kiezen waar je wil werken, en daar een radius van een aantal kilometer aan te linken, vind je in een paar klikken alle mogelijke banen die nog open staan. Je kunt natuurlijk ook aangeven naar welke sector je op zoek bent, en daarnaast is het mogelijk om te selecteren op opleidingsniveau.

Via https://www.wr.nl/ is het ook heel makkelijk om online te solliciteren. Doordat je je cv en motivatiebrief kunt uploaden, heb je binnen een paar minuten je sollicitatie verstuurt. In ieder geval kan het nooit kwaad om via een bekende vacaturebank te solliciteren, omdat je dan altijd op de hoogte bent van wat er allemaal beschikbaar is. Zo is de kans groot dat jij je droombaan vindt!

ICT’er worden in Rotterdam

Als we kijken naar de bedrijven die veel in de regio Rotterdam zitten, valt op dat er veel is te kiezen voor ICT’ers. Veel bedrijven hebben bijvoorbeeld een systeembeheerder nodig, of zijn op zoek naar een goede software developer. Als jij dus helemaal gek bent van computers en je niet bang wordt van code, kun je proberen te zoeken naar een vacature in Rotterdam. Er zijn functies beschikbaar vanaf mbo to wo niveau, dus voor jou is er vast iets dat aansluit.

Assistent controller

Maar ook als je meer financieel onderlegd bent is Rotterdam natuurlijk de stad voor jou. Financiën zijn een belangrijk onderdeel van elk bedrijf, en dus moet er goed voor worden gezorgd. Als controller en assistent controller ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van een bedrijf. Door goed te communiceren met de medewerkers en het management maakt en controleert de controller jaarverslagen, facturen en offertes. Onmisbare elementen voor een bedrijf dus. Als assistent controller ben jij de rechterhand van de controller. Wie weet kun je na verloop van tijd wel doorstromen tot ‘echte’ controller!

Technische banen in Rotterdam

De grote blikvanger van de regio Rotterdam is natuurlijk de haven. Het is mede daarom, dat er veel techniek is in de stad. Er is dus ook veel vraag naar engineers. Zo zijn er genoeg vacatures in de installatietechniek en zijn er altijd monteurs nodig. Deze functies zijn zowel uit te voeren binnen een bepaald bedrijf, als ‘onderweg’ bij allerlei verschillende klanten. Het is maar net wat jij wil!