Nemen van een bubbelbad

Het laten installeren van een jacuzzi 4 personen is iets dat eigenlijk alleen voor de aller rijksten op aarde is weggelegd. De gemiddelde Henk en Ingrid hebben niet alleen niet het geld om zo iets te kopen, maar vermoedelijk ook niet de plek in hun huis of tuin voor een dergelijk bad. Wel kunnen zijn mogelijk een opblaasbare jacuzzi 4 persoons kopen, een opblaasbare versie van de 4 persoons jacuzzi, die ze gewoon makkelijk in hun tuin kunnen neerleggen en weer weg kunnen halen als dat nodig is.

Waarom een bubbelbad nemen?

Een goede vraag is echter wel, waarom zou je nou eigenlijk een bubbelbad nemen? Is dit niet een geheel overbodig apparaat dat inspeelt op de nieuwe ontwikkeling waarin mensen hun lichaam gebruiken als genotsmiddel? En natuurlijk is dat zo net zoals met alle spullen die extreme luxe uitstralen. Deze producten zijn eigenlijk vrijwel standaard geheel overbodig en kunnen door iedereen gemist worden, maar doordat er een soort luxueuze sfeer omheen komt, een sfeer die gelinkt wordt door mensen aan hun idee van een goed leven, ontstaat er een gevoel rondom het bubbelbad van elitarisme en het gemaakt hebben in het leven. Dus is de drang naar het nemen van een bubbelbad misschien gestimuleerd naar een streven naar een goed en volmaakt leven?

Waarom geen bubbelbad nemen?

Of al die dingen kloppen is natuurlijk maar zeer de vraag, maar wat wel zeer zeker klopt is dat je geen eigen bubbelbad nodig hebt om van een bubbelbad gebruik te kunnen maken. Je kan gewoon in een bubbelbad gaan zitten bij een zwembad of een spa, wat waarschijnlijk, afhankelijk van hoe vaak je je bubbelbad van plan bent te gebruiken ook nog eens een stuk goedkoper is dan zelf een bubbelbad kopen. In ieder geval is het beter voor het milieu dan een grote hoeveelheid rubber en energie verspillen voor je badje.

Praktisch

Natuurlijk is een opblaasbaar bubbelbad wel lekker praktisch. Je kan hem gewoon opblazen wanneer je zin hebt om in je bubbelbad te gaan zitten en laat hem weer leeg lopen als je de ruimte in je tuin ergens anders voor gebruiken wil. Echter gebruik je hierbij wel een gigantische hoeveelheid water en het opwarmen van het water kost natuurlijk erg veel energie die je beter in andere dingen kan steken. Maar natuurlijk past deze mate van verspilling wel bij het zeer decadente karakter dat verbonden is aan het bubbelbad.